Behangwerken Deurne - Loucatos

Professioneel schilder en behanger

Behangen is weer hip. Behang is dan ook de ideale optie om snel mooie kleuren en prints in je interieur te implementeren. Werken met een professioneel schilder en behanger garandeert je een snel een gladgestreken resultaat, waar je nog jaren kan van genieten.

Hoe behangen we?

Al onze behangprojecten gebeuren met jou in grondig overleg en met professioneel kleur- en materiaaladvies. We analyseren naar wat je juist op zoek bent en wat voor ons de beste optie lijkt.
Na het akkoord nemen we je mee naar een professionele groothandel waar je kan kiezen uit honderden soorten behang in alle kleuren en prints. We overlopen de verschillende soorten behang – vlies-, vinyl-, textielbehang -,beslissen over de geschikte kleur en kiezen al dan niet een print of motief. Geen nood, ons team begeleid je persoonlijk doorheen het hele proces.

Voor ons kwaliteitsbehang werken wij ook samen met een vaste, betrouwbare partner ARTE.

Liever schilderen dan behangen? Dat kan! Lees meer over onze fijne, professionele schilderwerken.

Persoonlijk maatwerk

Wij willen ons als fijnschilder en behanger onderscheiden door elk project met dezelfde drive en detail te starten. Dat vertaalt zich in een erg nauwe samenwerking en vertrouwensband met onze klanten dat zich ook doorzet tot ver na de oplevering.

Service

Wij staan permanent klaar voor onze klanten, voor, tijdens en na de oplevering van het project. Je kan ons persoonlijk bellen, eender wanneer voor vragen of een gratis rechtzetting.

Transparantie

In lijn met onze diepgaande klantrelatie, werken wij ook volledig transparant, zowel bij de uitvoering, als bij het opmaken van de prijsofferte. Alles voltrekt zich in onderling overleg en met het beste advies. Onze offertes zijn daarom 100% stabiel, zodat je niet voor financiƫle verrassingen komt te staan.

Laat je huis behangen door een echte vakman

Vraag een gratis offerte aan

30 jaar
ervaring

Correct en
stipt

Perfecte
afwerking

Professioneel
advies

Persoonlijke
(na)service