Schilderwerken Deurne - Loucatos

Fijne, professionele schilderwerken

Binnen- en buitenschilderwerken –
Ijzeren constructies – Meubels – Speciale technieken

Met 30 jaar ervaring in alle soorten schilderwerken, kunnen wij wel specialisten worden genoemd. Onze kracht ligt in een grondige maar efficiënte, gedetailleerde afwerking. Blaas je interieur, meubels of ijzeren constructies een nieuw leven in dat hand in hand gaat met de rest van je woning en interieur. Wij schilderen enkel met de vertrouwde kwaliteitsverven van Sikkens, onze vaste partner voor verf.

Binnenschilderwerken

Binnen- en buitenschilderwerken vormen een belangrijk segment binnen onze werking. Contacteer ons voor het schilderen van muren, plafonds en deuren, het lakken van raamkozijnen, plinten, enz. Buiten schilderen wij alles van hekwerk, gevels, tuinhuizen, … kortom alles voor binnen en buiten dat een likje verf kan gebruiken.

  • Muren en plafonds nakijken met dispersie plamuur
  • Muren en plafonds worden geschilderd met hoogwaardige acrylaat verven
  • Houtwerk zoals deuren , kasten en plinten enz. worden geschilderd met krasvaste lak
  • Trappen worden geschilderd met twee-componenten verf of vernis

Buitenschilderwerken

Voor buitenschilderwerk wordt hout geschilderd met kwalitatieve en duurzame verf die zeer elastisch is. Houtwerk kan ook gebeits worden zodat men de nerven van het hout zichtbaar laat.
Voor alle gevelwerken wordt eerst een technisch advies opgemaakt door de verffabrikant. Gevels worden geschilderd met top producten, hebben een garantie van 10 jaar en kunnen ook geschilderd worden met minerale verven zoals Kalei en Keim.
Ten slotte kunnen we gevels waterdicht maken met transparante siliconen.

Schilderen van ijzeren constructies

Voor ijzeren constructies zoals trappen, balustrades en leuningen gebruiken wij specifieke metaalverf die de ijzeren constructie beschermt tegen alle weersomstandigheden en intensief gebruik. Je ijzeren constructie gaat zo niet alleen langer mee, ze past ook perfect bij de rest van de binnen- of buitenruimte.

Schilderen van meubels

Meubels schilderen, vergt een hele set skills, gespecialiseerd materiaal en verf. Meubels zijn vaak erg delicaat en kunnen niet door de eerste de beste verf, vernis of olie behandeld worden. Doe beroep op ons vakmanschap om oude meubels te restaureren, zonder verlies van hun authentieke karakter of laat je nieuwe meubels patineren zodat ze er mooi gebruikt en klassiek uitzien.

Speciale schildertechnieken

Wij stoppen niet met innoveren en bij te leren. Ons compact team heeft door de jaren heen een hele set gespecialiseerde technieken aangeleerd, waar wij graag gebruik van maken bij onze klanten.

  • Aanbrengen van italiaanse stuccopleisters voor decoratieve bezetting
  • Sommige stucco’s zijn waterdicht en kunnen in de badkamer geplaatst worden
  • Het decoratief schilderen met kwartsverf
  • Kalkverven schilderen met blokborstel

Liever behangen dan schilderen? Lees meer over onze professionele behangwerken.

Plaatsen van Gyprocplaten en sierlijsten

Naast professionele schilderwerken, kunnen wij uw interieur verder afwerken door het plaatsen van gyproc wanden of plafonds en sierlijsten aan muren en plafonds met Orac. We zullen je over de mogelijkheden altijd heel transparant adviseren.

Persoonlijk maatwerk

Wij willen ons als fijnschilder en behanger onderscheiden door elk project met dezelfde drive en detail te starten. Dat vertaalt zich in een erg nauwe samenwerking en vertrouwensband met onze klanten dat zich ook doorzet tot ver na de oplevering.

Service

Wij staan permanent klaar voor onze klanten, voor, tijdens en na de oplevering van het project. Je kan ons persoonlijk bellen, eender wanneer voor vragen of een gratis rechtzetting.

Transparantie

In lijn met onze diepgaande klantrelatie, werken wij ook volledig transparant, zowel bij de uitvoering, als bij het opmaken van de prijsofferte. Alles voltrekt zich in onderling overleg en met het beste advies. Onze offertes zijn daarom 100% stabiel, zodat je niet voor financiële verrassingen komt te staan.

Laat je huis schilderen door een echte vakman

Vraag een gratis offerte aan

30 jaar
ervaring

Correct en
stipt

Perfecte
afwerking

Professioneel
advies

Persoonlijke
(na)service