Raamdecoratie Deurne - Loucatos

Professionele raamdecoratie voor elk interieur

Ruim assortiment, perfect geplaatst

Een perfecte interieurinrichting valt en staat met de gepaste raamdecoratie. Kies je voor gordijnen, zonweringen, lamellen of jaloezieën, …? Ons team adviseert je van begin tot einde over de geschikte soorten, materialen en kleuren die bij je huidige of toekomstige interieur aansluiten.

We mixen smaak en advies tot een degelijk idee, waarmee we samen aan de slag gaan. We nemen je mee naar onze vaste professionele groothandel, waar je kan kiezen uit een groot gamma raamdecoratie in alle materialen en kleuren. We plaatsen vervolgens alles mooi aan je ramen en werken het project tot de laatste plooi proper af.

Persoonlijk maatwerk

Wij willen ons als fijnschilder en behanger onderscheiden door elk project met dezelfde drive en detail te starten. Dat vertaalt zich in een erg nauwe samenwerking en vertrouwensband met onze klanten dat zich ook doorzet tot ver na de oplevering.

Service

Wij staan permanent klaar voor onze klanten, voor, tijdens en na de oplevering van het project. Je kan ons persoonlijk bellen, eender wanneer voor vragen of een gratis rechtzetting.

Transparantie

In lijn met onze diepgaande klantrelatie, werken wij ook volledig transparant, zowel bij de uitvoering, als bij het opmaken van de prijsofferte. Alles voltrekt zich in onderling overleg en met het beste advies. Onze offertes zijn daarom 100% stabiel, zodat je niet voor financiële verrassingen komt te staan.

Vind de gepaste raam- decoratie voor jouw interieur

Vraag een gratis offerte aan

30 jaar
ervaring

Correct en
stipt

Perfecte
afwerking

Professioneel
advies

Persoonlijke
(na)service